top of page

Запознайте се с Нас

download (2)-min_edited.jpg

Никол

Никол, която е с нас от самото създаване. 🤗⁣
Винаги с широка усмивка и настроение, което заразява и останалите. Ежедневно развиваща се и обогатяваща уменията си. Нещото, което кара нашите клиенти да й се доверяват е прецизността в работата и качеството, което поднася.

IMG_5724-min.jpg

Кати

Слънчева, усмихната, с голям хъс и желание във всичко, което прави. Тя е човекът, който винаги приповдига настроението на целия екип. Работи изключително сръчно и бързо, а резултатът е винаги налице.

download (4)-min_edited.jpg

Вени

Ако можем да опишем Вени с една дума, то тя би могла да бъде “прецизност”.

Прецизност в работата и в детайлите, упоритост, грация. Човек, който не твори с ръцете, а със сърцето си. Огромна усмивка и отличен събеседник.

download (1)-min_edited.jpg

Таки

Тя е човекът, който създава изкуство върху лицата и щастие в душата.

Таки споделя, че обожава работата си и гримът я кара да развихря въображението и да подобрява уменията си ежедневно.

download-min_edited_edited.jpg

Рали

Рали умее да твори чудеса върху всеки нокът, а самата тя има страст редовно да експериментира с прическата си. Определя себе си като експериментатор и фен на красивото и детайлите в него. Упоритостта и амбицията й са двете неща, които я движат напред и на горе.

117196522_3335656006491392_6019730320309444059_n.jpg

Вяра

При нас тя е символът на всеотдайност, прецизност и огромно желание да носи щастие за всеки един клиент. Това е така, защото Вяра съчетава майчинството си със страстта си.
Страстта да създава усмивки, самочувствие и увереност, които една прическа носи.

download (7)-min_edited.jpg

Галя

Коя е Галя и каква е нейната мисия? Много просто. Това е да прави хората щастливи. Да ги кара да се чувстват обгрижени и доволни. Да носи усмивки на лицата им. Не само в работата си, ами и в живота. ⁣

bottom of page